De suflet

intimitateIntimitatea este atunci când doi oameni se privesc îndelung fără să-și vorbească, fără să se atingă, atunci când se scufundă în adâncimea ochilor celuilalt.

Intimitatea se instalează atunci când, privindu-se în ochi, oamenii se observă cu adevărat și în tăcere, în neclintire își împărtășesc totul, se cunosc din ce în ce mai bine.

Intimitatea este atunci când, privindu-se de la distanță, doi oameni se apropie mai mult decât oricând. Legătura pe care ochii lor o creează este greu – aproape imposibil de anulat, chiar și atunci când timpul transformă implacabil totul în cenușă.

Ochii sunt oglinda sufletului, iar când oamenii se privesc în ochi cu adevărat își citesc unul altuia gândurile, detectează emoțiile, generează sentimente, fac schimb de energie. Când își privesc în suflete, ei alungă pentru totdeauna uitarea pentru că sufletele lor vor păstra mereu amprenta ochilor, emoția sărutului, senzația atingerilor, tremurul așteptării.hero_EB20060615REVIEWS60606007AR

De aceea, chiar dacă nu ești lângă mine, continui să-mi fii atât de aproape – în suflet, căci o parte din tine a rămas întipărită pe retina mea.
images

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s